• Flerplanskjæring
  Flerplanskjæring Flerplanskjæring er en av mange erfaringer bedriften har opparbeidet gjennom mange år i markedet.
  Les mer her
 • Sveising og varmebehandling
  Sveising og varmebehandling I vårt sveiseverksted finner du dyktige, sertifiserte sveisere og sveiseoperatører som tilfredsstiller kravene iISO 9606 og NS-EN 1418.
  Les mer her
 • Ringvalsing
  Ringvalsing Platevalsen som er installert i vårt verksted er designet for korte, grove ringer og rør.
  Les mer her
 • Skjæring
  Skjæring Grovskjæring opp mot 1500 mm tykkelse krever lang erfaring og godt utstyr.
  Les mer her
 • Skjæring
  Skjæring Grovskjæring opp mot 1500 mm tykkelse krever lang erfaring og godt utstyr.

Produkter og tjenester

Grotnes Steel tilbyr vanlige verkstedtjenester i tillegg til spesial-tjenester man ikke så lett finner i de tradisjonelle verksteder hverken i Norge eller i Europa forøvrig. Vi har spesialisert oss på behandling av tykke stålemner der skjæring, varmebehandling, ringvalsing og sveising foregår i henhold til nøye utprøvde prosedyrer.
Les mer

Referanser

Grotnes Steel har gjennom de mange år bedriften har vært aktiv skaffet seg mange referanser i markedet. Først og fremst gjelder det del- leveranser til større prosjekter, styrt av våre mange kunder. Det er derfor valgt å liste opp noen av de mest kjente leverandører til offshoreindustrien samt at vi har tatt med noen prosjekter som er mere landbasert.
Les mer

Rekruttering

Vår policy når det gjelder rekruttering er kort og godt å forsøke å samle mennesker som evner å fungere i lag med andre, samtidig som de faglige kvaliteter og personlige innstillinger er i tråd med bedriftens muligheter til å lykkes i et konkurranseutsatt marked.
Les mer